Coaching

D’n Hoef biedt uiteenlopende trajecten voor volwassenen. Van coaching in kleine groepen tot individuele coaching of training voor korte of langere tijd. Bij D'n Hoef staat jouw vraag centraal. Wil je een carrièreswitch, een nieuwe uitdaging in je loopbaan, verbeteren binnen je functie of jezelf verbeteren door persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen? Worstel je met een kinderwens of de zware lasten van mantelzorg? Heb je moeite met leidinggeven? Wil je een vliegende start als zzp’er maken? Dan staan de ervaren coaches van D’n Hoef voor je klaar! Met zeer effectieve, kortdurende trainings- en coachingstrajecten. Individueel, in kleine groepen of als team. Maar altijd als maatwerk.

coachen met het paard

Bij de trainings- en coachingstrajecten van D’n Hoef spelen paarden een belangrijke rol. Dat lijkt op het eerste oog misschien vreemd, maar paarden zijn zeer bijzondere dieren die ongelofelijk gevoelig zijn voor de signalen die jij als mens geeft.

teamcoaching onderwijs

Gericht op de hiërarchie binnen het team en van het team binnen de organisatie. Het gaat in het onderwijs vaak om de hiërarchie tussen professionals (wie mag wat doen), maar ook om de ervaring in het vak en de leeftijd van teamleden. 

teamcoaching zelforganiserende teams

Met de kudde brengen we patronen in kaart die teams helpen om tijd te winnen en wel effectief te zijn. Ieder kan zijn of haar talenten inzetten en vaardigheden ontwikkelen om zelfstandig zelfsturend te functioneren en minder op de teamleider/coach terug te vallen.

teambuilding

Soms is er geen sprake van specifieke doelen waaraan gewerkt moet worden, maar wil men gewoon de onderlinge band versterken. Door samen actief en ontspannen buiten bezig te zijn en tijd met elkaar door te brengen in een andere omgeving. 

Aanmeldformulier Coaching

Interesse in een van onze coachingstrajecten? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met u op.