Teamcoaching zelfsturende teams

Met de kudde brengen we patronen in kaart die teams helpen om tijd te winnen en wel effectief te zijn. Ieder kan zijn of haar talenten inzetten en vaardigheden ontwikkelen om zelfstandig zelfsturend te functioneren en minder op de teamleider/coach terug te vallen.

Teamcoaching zelfsturende teams

Op de teamcoachingsdag bij D’n Hoef wordt er gewerkt aan duidelijke doelen die vooraf besproken zijn. Dat is heel wat anders dan een dagje paintballen in het bos. Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige ontspanning tussendoor – de prachtige natuurlijke omgeving van D’n Hoef leent zich daar uitstekend voor – maar aan het einde van de dag, willen we samen toch vastgesteld hebben dat het team beter communiceert en functioneert. Zoals bij elke training van D’n Hoef maken de teamleden ook hierbij kennis met het paard en zo met zichzelf.

Doelgroepen

  • Teams die zich willen verbeteren, (op)nieuw zijn samengesteld, anders willen gaan werken of niet helemaal lekker lopen.
  • Managementteams die te maken hebben met veel nieuwe collega’s, een nieuwe directeur of een gewijzigde bedrijfsvoering.
  • Individuele werknemers die zijn vastgelopen en die weer in hun oude functie terug willen keren of juist op een andere plek binnen hetzelfde bedrijf terecht willen komen of misschien zelfs buiten de organisatie aan de slag willen.

Kosten: € 250,- per persoon en per dag, excl. btw

Het is daarnaast bij D’n Hoef natuurlijk ook mogelijk om gewoon een teamuitje ‘voor de gezelligheid’ te doen. Er is dan behalve het creëren van binding door samen ontspannen buiten bezig te zijn geen specifiek doel dat nagestreefd wordt.

Aanmeldformulier Coaching

Interesse in een van onze coachingstrajecten? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met u op.