D'n Hoef Lierop, training en coaching

Natuurlijk leren

Bij D’n Hoef staat ‘Natuurlijk leren’ centraal. In een prachtige, landelijke omgeving staat een multidisciplinair team van deskundigen klaar om kinderen, hun ouders, (jong)volwassenen en professionals te begeleiden om hun doelen te bereiken. Zeer effectief in een aangename sfeer.

begeleiding op zaterdag

Nieuwsbericht

Groene BSO

Deze jaaropleiding leidt je op om kinderen en jongeren te begeleiden met paarden ter versterking van de executieve functies.

Kinderen en tieners met specifieke hulpvragen zijn er vaak bij gebaat wanneer ze ondersteuning krijgen bij het versterken van hun executieve functies. Het is bewezen dat hulpverlening met paarden hierbij zeer effectief is. Het paard heeft een positief effect op het leervermogen, de zelfreflectie en de bewustwording van kinderen.

Al ruim 15 jaar zet Hansje Welten, binnen haar pedagogisch centrum D’n Hoef, haar zelf opgeleide paarden methodisch in voor allerlei interventies en trainingsdoeleinden. Deze kennis en ervaring heeft ze nu gebundeld in een zorgvuldig samengestelde training voor vakgenoten waarbij de focus ligt op de inzet van het paard bij de verbetering van executieve functies bij kinderen en tieners.

De VIP-training is SKJ geregistreerd. Men kan er 38 registerpunten voor ontvangen. De training is terug te vinden in de categorie Vrije Ruimte Jeugdzorgwerker - Scholing in de vrije ruimte. 

Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar info@dnhoef.