BG_Boom_4-1

Zorg op maat

Omdat de begeleiding altijd maatwerk is, kunnen we hier moeilijk aangeven waar deze uit zal bestaan. Samen wordt bepaald wat ‘de beste weg’ is. Er kunnen huis- en schoolbezoeken nodig zijn, oudergesprekken plaatsvinden, er kan thuis geoefend worden met een begeleider van D’n Hoef of kinderen krijgen een speciale training.

OUDER GABRIËL OVER D'N HOEF
OUDER GABRIËL OVER D'N HOEF

"D’n Hoef brengt rust, duidelijkheid en structuur in het leven van Gabriël. Hij wordt geholpen met het beheersen van zijn vaak impulsieve gedrag en krijgt er uitleg over. Waardoor hij niet meer altijd de confrontatie aangaat. De buitenomgeving bij D’n Hoef zorgt voor het gecontroleerd ontladen van zijn energie, die hem voorheen in de problemen kon brengen. De tuin en dieren zijn een omgeving waarvan hij niet hoeft en kan winnen, maar ook niets zal verliezen. Dat besef dringt steeds beter door."

BG_Boom_8
Team

De medewerkers van D'n Hoef kijken vooral naar wat iemand kan. Er wordt werk gemaakt van ieders talent. Dit alles vanuit hun professionele achtergrond en brede ervaring. Bij D'n Hoef vind je de volgende functies:

  • Ambulant begeleiders;
  • Equitherapeuten;
  • Onderhouds- en omgevingscoördinatoren;
  • Paardencoaches;
  • Remedial teachers;
  • Sociaal pedagogisch hulpverleners;
  • Ecologisch pedagoog.

Ons team

Financiering

Zorg voor jeugdigen/jongeren met een indicatie wordt door de gemeente altijd vergoed. Dit kunt u regelen via de opvoedondersteuner van centrum voor jeugd en gezin of via de huisarts.

De opvoedondersteuners voor Helmond vindt u hier. Voor Asten en Someren klikt u hier. Voor Eindhoven klikt u hier, voor Deurne klikt u hier, voor Geldrop-Mierlo klik hier, voor Heeze klik hier en voor Gemert-Bakel hier. Ten slotte vindt u de opvoedondersteuners in Laarbeek hier.

IMG_0002-1
IMG_0011-1
Indiv begeleiding