Bij D'n Hoef werkt een vast team van trouwe betrokken medewerkers. Daarnaast kunnen we altijd rekenen op fijne stagiaires en zeer gewaardeerde vrijwilligers. Samen geven we kinderen, volwassenen en organisaties het gevoel dat ze meer kunnen.

Onze medewerkers
Hansje & Ruud Welten
Hansje: Oprichter en directeur, ecologisch pedagoog, gediplomeerd equitherapeut, coach. Ruud: Oprichter en directeur

Hansje: "Een kind is meer dan een leerling, meer dan een zoon of dochter. Op D’n Hoef ligt het accent op het volledige systeem rond het kind. Zo krijgt het de competenties die nodig zijn om deel te nemen aan een maatschappij die steeds complexer wordt."

Ruud: "Dieren vragen om een liefdevolle verzorging, met deskundigheid, betrokkenheid en passie. In een goede omgeving voor zowel hen als voor onze bezoekers."

Janneke van Dongen
Sociaal-pedagogisch hulpverlener, gediplomeerd equitherapeut, coach

 

"Mijn expertise vanuit een behandelgroep voor moeilijk lerende jeugdigen met gedragsproblemen op gebieden als begeleiding in opvoeding en ontwikkeling zet ik nu dagelijks in bij D’n Hoef."

Manon Driessen
Sociaal-pedagogisch hulpverlener, coach

 "Aansluiten bij de hulpvraag van kinderen en ouders is voor mij een belangrijk onderdeel binnen de begeleiding. Kinderen en ouders een groei door zien maken maakt het werken op D’n Hoef zo bijzonder."

Kim Janssen
Pedagogisch medewerkster jeugdzorg

"Bij D'n Hoef werk ik er met de kinderen naartoe dat ze zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Het omgaan met de dieren speelt hierbij een belangrijke rol. Daardoor ben ik in staat om tijdens mijn begeleidingen het beste uit de kinderen naar boven te halen."

Stephanie Maijvis
Sociaal-pedagogisch hulpverlener, rij-instructeur

"Mijn jarenlange passie voor paarden in wedstrijdsport en omgang met mijn eigen paard en kinderen komt bij D'n Hoef heel mooi samen. De kinderen leren er veel van en thuis en op school is een duidelijke verandering van gedrag te zien. Daar doe je het allemaal voor!"

Karin van de Ven
Sociaal-pedagogisch hulpverlener

 

"De combinatie tussen de verschillende werkgebieden (time-out, dagbesteding of groepen) maakt dat de kinderen, tieners en jongvolwassenen een doorlopende lijn kunnen ervaren van D’n Hoef naar de rest van de maatschappij. Heel mooi werk!"

Bianca de Vries
Officemanager

 

"Werken op d’n Hoef is werken midden in de natuur in een inspirerende omgeving. Op de achtergrond verricht ik ondersteunend werk, zodat alles zoveel mogelijk ‘op rolletjes’ verloopt en de medewerkers hun aandacht zoveel mogelijk kunnen richten op de kinderen van d’n Hoef."

Yvonne Kemp
Time-out docent

"Met 18 jaar ervaring in het speciaal onderwijs en Jeugdzorg, werk ik nog steeds met veel enthousiasme als leerkracht, coach en begeleider. Mijn expertise ligt vooral op het gebied van Autisme, ADHD en communicatie, hierin heeft de combinatie van zorg en onderwijs mij altijd enorm aangesproken. Ik hou van het samen ontdekken en ontwikkelen van mogelijkheden, talenten, capaciteiten en vaardigheden, zodat jongeren weer vol zelfvertrouwen en plezier naar de toekomst kijken!"