D'n Hoef Lierop, training en coaching
D'n hoef Lierop, naschoolse opvang

De dieren bij D'n Hoef

D'n Hoef heeft een hele kudde superspecialisten: voor (individuele) gespecialiseerde begeleiding, sportief en orthopedagogisch voltigeren, het trekken van de koets of voor het coachen van kinderen en (jong)volwassenen.
Daarnaast vind je bij D'n Hoef ook ander kleinvee. Wat dacht je van zijdezachte knuffelkippen? Of stoere konijnen? De beestenbende wordt goed bewaakt door drie rustige honden die onder begeleiding mee op stap mogen.

Dieren

HAKIM

KWPN-ruin, 1,70m wordt ingezet voor coaching en orthopedagogisch voltigeren

ZOEF

Deze gepensioneerde pony houdt veel van knuffelen.Deze superpony, een Welsh-merrie, is met haar 1,15m een echte kindervriend en helpt in de begeleiding van jongere kinderen.

VERONA

Verona, een 1,45m grote Haflinger-merrie wordt ingezet voor orthopedagogisch voltigeren en zij loopt ook graag voor de koets.

MISTY

Deze kleine superpony is een echte kindervriend en helpt in de begeleiding van jongere kinderen en hun ouders.

HOUDINI

Houdini is een Halflinger van 1.47m. Haar talent wordt voor grondwerk ingezet en bij de KANStraining die aan tieners wordt gegeven. Door haar attente karakter pikt zij signalen van de tieners op die ze direct terugspeelt.

ZAZOU

Zazou, dit grootste paard van stal van 1.78m, geeft kinderen de kans om met kinderen sociale vaardigheden te oefenen, zowel op z’n rug als op de grond.

LILLY & PENOTTIE

Lilly, ons trouwe coachpaard, geniet op dit moment van haar ouderschapsverlof. Ze is in augustus bevallen van Penottie.

Alpaca's

Honden

geiten

katten

Konijnen

Kippen

Ezels

Egel