Behandeling

Kinderen en jongeren die meer nodig hebben dan slechts begeleiding om de terugkeer naar school te oefenen kunnen op D’n Hoef voortaan ook behandeld worden. Je leert de spelregels van school, omgaan in een groep, je eigen behoeften op een natuurlijke wijze een plaats geven, zonder dat je terugvalt in angsten of woedeaanvallen. Onder deskundige begeleiding van onze GZ psycholoog gaan we aan de slag zodat je weer in een groep kunt functioneren en tenslotte weer naar school kunt.

VAKTRaining Interventie met het paard

Kinderen en tieners met specifieke hulpvragen zijn er vaak bij gebaat wanneer ze ondersteuning krijgen bij het versterken van hun executieve functies. Het is bewezen dat hulpverlening met paarden hierbij zeer effectief is. Het paard heeft een positief effect op het leervermogen, de zelfreflectie en de bewustwording van kinderen. In deze opleiding leert de HBO-geschoolde professional hoe paarden methodisch en ervaringsgericht kunnen worden ingezet ter versterking van de executieve functies.

Aanmeldformulier Behandeling

Via dit formulier kunt u uw kind of uzelf aanmelden voor behandeling. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met u op.

Versturen