Werken bij

Bij D'n Hoef werkt een vast team van betrokken medewerkers. Daarnaast kunnen we altijd rekenen op fijne stagiaires en zeer gewaardeerde vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar een medewerker die net een stapje meer wil:
een beter team, boeiendere cliënten, voor d’n duvel niet bang en klaar met het binnen de lijntjes denken. Vooral iemand die met zijn voeten in het speciaal onderwijs staat en met zijn hart in de zorg, is bij ons van harte welkom. Heb je interesse reageer dan via onderstaand formulier.

Stage

  • MBO jeugdzorg niveau 4
  • Helpende zorg en welzijn niveau 2
  • Jeugdhulpverlening HBO
    3de en 4de-jaars
  • MBO Sport en beweging

Stage-sollicitatiedag

Wij hebben nog jeugdzorgplaatsen vrij, dus geef je via onderstaand formulier op voor de stagesollicitaiedag op 23 mei 2020.

Re-intergratie

Mensen die (opnieuw) aan een arbeidsproces gaan deelnemen, biedt D'n Hoef met vrijwilligerswerk de kans om te wennen aan een werkritme. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Solliciteren?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, gediplomeerde jeugdzorgmedewerkers (MBO en/of HBO). Stuur een CV met motivatiebrief naar: info@dnhoef.nl of upload deze hieronder bij het formulier.

Versturen