Werken bij

Bij D'n Hoef werkt een vast team van betrokken medewerkers. Daarnaast kunnen we altijd rekenen op fijne stagiaires en zeer gewaardeerde vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar een medewerker die net een stapje meer wil:
een beter team, boeiendere cliënten, voor d’n duvel niet bang en klaar met het binnen de lijntjes denken. Vooral iemand die met zijn voeten in het speciaal onderwijs staat en met zijn hart in de zorg, is bij ons van harte welkom. Heb je interesse reageer dan via onderstaand formulier.

Wie weet kunnen wij je een droombaan aanbieden bij Pedagogisch centrum D'n Hoef; een jeugzorginstelling in de natuur. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, gediplomeerde jeugdzorgmedewerkers (MBO en/of HBO)
Stuur een CV met motivatiebrief naar: info@dnhoef.nl

begeleiding op zaterdag

Stage

  • MBO jeugdzorg niveau 4
  • Helpende zorg en welzijn niveau 2
  • Jeugdhulpverlening HBO
    3de en 4de-jaars
  • MBO Sport en beweging

Stagelopen in 22/23

Heb je interesse, vul dan onderstaand formulier compleet in. We nodigen je dan uit om een dagje mee te komen lopen en dan beslissen we samen of D’n Hoef jouw volgende stageplaats wordt.

Reïntegratie

Mensen die (opnieuw) aan een arbeidsproces gaan deelnemen, biedt D'n Hoef met vrijwilligerswerk de kans om te wennen aan een werkritme. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Solliciteren?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, gediplomeerde jeugdzorgmedewerkers (MBO en/of HBO). Stuur een CV met motivatiebrief naar: info@dnhoef.nl of upload deze hieronder bij het formulier.