Dagbesteding groep 16+ (WLZ/WMO)

Voor cliënten die door de aard van hun beperking, ondersteunings - of zorgbehoefte niet kunnen deelnemen aan (betaald of vrijwilligers-) werk, geen perspectief hebben op gewoon of begeleid werk én geen gebruik kunnen maken van dagactiviteiten die toegankelijk zijn voor iedereen in het voorliggend veld.

begeleiding op zaterdag

Dagbesteding groep

In de dagbestedingsgroep werk je aan tuinonderhoud, bosbouw, ben je de dieren aan het verzorgen of verricht je onderhoudsklussen in en rondom het pand. Wanneer de gewassen uit de moestuin rijp zijn, worden hiermee maaltijden bereid of bijvoorbeeld taarten gebakken. We werken met een vast rooster, waarbij er ook tijd wordt gemaakt voor een praatje en een kop koffie of thee! Blijf je de hele dag? Dan neem je zelf je lunch mee.

Team
De medewerkers van D'n Hoef kijken vooral naar wat iemand kan. Er wordt werk gemaakt van ieders talent. Dit alles vanuit hun professionele achtergrond en brede ervaring.

Financiering
Zorg voor volwassenen met een indicatie ( WLZ-ZIN, WMO) wordt door de gemeente of verzekering vergoed. U kunt hiervoor contact opnemen met het WMO-loket van uw gemeente.

Ook als u geen indicatie heeft, bent u van harte welkom op D'n Hoef. Wij hanteren dan een gepast tarief.